Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Textiel

Textiel

Verbeelden

Alle quilts zijn gemaakt naar eigen ontwerp of van lieverlee ontstaan. Ze zijn allemaal uniek, er is geen tweede van, en ze zijn bedoeld voor aan de muur.

Klik hieronder op de kleine foto’s om naar een uitgebreidere beschrijving van de afgebeelde quilt te gaan.

2012_tuin_detail2009_atlantis_detail-6002008_metamorfose_6002007_2002_ingedamd-6002013_vreemde_vogels2006_gonzolief_geflitst-6002012_crossroads2012_fossiel_ingelijst

 

 

 

De meeste werken zijn gemaakt met katoenen batikstoffen en een katoenen vulling, een enkele keer zit er een andere stof in verwerkt. Bij enkele quilts is het oppervlak versierd met (half edel-)stenen, kralen of glas, of is er een bijzondere manier van ophangen gekozen.

De quilts zijn bedoeld voor aan de muur, niet als beddesprei of tafelkleed. De bovenlaag is machinaal in elkaar gezet, het doorstikken (quilten) van de lagen stof is bij sommige met de hand gedaan, bij andere met de machine, en sommige zijn zowel met de hand als machinaal gequilt. Alle textiele werken zijn zorgvuldig afgebiesd, soms in een kleur die bijdraagt aan het ontwerp, soms nagenoeg onzichtbaar vanaf de voorkant. Hoe dan ook zit er verrassend veel tijd in het ontwerpen en maken van een quilt.

De prijs is afhankelijk van de maat. Neem contact op als je van een van de textiele werken meer wilt weten: paulien@piodoor.nl .

 

 

Let op: de kleuren die je op de foto´s ziet zijn onder andere afhankelijk van je beeldscherminstellingen en komen niet per definitie overeen met de kleuren van de quilts, textielpanelen en glasobjecten.