Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Vuurvogel

Vuurvogel

Vuurvogel_Piodoor

Piodoor - Vuurvogel - juni2015

 

 

 

 

De legende van de vuurvogel of feniks (phoenix) is welbekend: de vogel sterft in het vuur en herrijst uit zijn eigen as. Het is een krachtige verwijzing naar transformatie en de kringloop van het leven: met elk afscheid is er een nieuw begin.

 

 

 

 

 

volgende fase

 

herinner dat wat vroeger was

herrijs dan uit je eigen as

 

Vuurvogel_PiodoorTransparant rood en oranje glas op wit kristal verlijmd. Afmeting glas 25 cm hoog / 12,5 cm breed. Vuurvogel en vlammen getekend, gezandstraald en ingeschilderd.

Uniek glasobject, € 222.

Reacties welkom: paulien@piodoor.nl.

 

Piodoor - Vuurvogel - juni2015Vuurvogel uit repen glas in verschillende kleuren, tot een geheel versmolten (glasfusing). Afmeting 32 cm breed / 30 cm hoog.

Uniek glasobject, Niet te koop.

Reacties welkom: paulien@piodoor.nl.

 

Piodoor - Vuurvogel - LevenskunstbeursFoto rechts:

Presentatie vuurvogel en kleine ‘kracht-in-glas-voorwerpen’ met vuurvogelveer, op het Levenskunst Festival in Schipluiden, juli 2015.

 

 

Kleine vierkantjes (8×8 of 10×10 cm) € 25,-.

Deze vierkantjes zijn als kleurstalen gebruikt, en hebben heel toepasselijk een nieuw leven gekregen. Sommige zijn opnieuw in de oven geweest om ze reliëf te geven. Op alle is een vuurvogelveer gezandstraald.

Elk voorwerp is uniek!

Piodoor-Vuurvogel-opkraam9juni2014