‘Holding space’

Ondersteuning

Stel, er is iets dat je graag zou willen en je voelt dat je jezelf in de weg zit. Dan kun je allereerst jouw eigen ziel om hulp en ideeën vragen (of Moeder Aarde, of een andere kracht die je vertrouwt zoals Maria, Groene Tara, Boeddha, Jezus, aartsengelen).
Via jouw ziel sta je met alles en iedereen in contact, maar je bent je daar misschien niet van bewust, of hebt die verbinding nog niet zo heel sterk ontwikkeld. Ga rustig zitten of liggen en stel je open voor hun hulp en energie. Soms krijg je een idee, of een beeld, of een gevoel – dat is elke keer en voor iedere persoon anders.

Er zijn ook veel mensen (= andere belichaamde zielen) die bereid zijn iemand bij te staan. Je kunt veel voor jezelf doen, maar soms is het fijn om de krachten te bundelen.

Samenwerking vanuit eenzelfde intentie is namelijk heel erg krachtig. Je kunt dan even gebruikmaken van de zielsverbinding die de ander belichaamt, en van de energievelden waar die andere ziel inmiddels voluit mee in contact staat. Vraag jouw ziel om de juiste persoon op je pad te brengen.

Als je voelt dat een ‘holding space’-sessie met mij jou zal helpen, ben je van harte welkom.

Ik bied jou een veilige ruimte voor verandering van binnenuit, om een proces te doorlopen dat wordt gedirigeerd door jouw ziel. Mijn intentie is dat jouw ziel precies datgene wat nu voor jou aan de orde is, kan laten doorstromen in jouw lichaam (of eigenlijk: ‘in jouw lichamen’, want we hebben bijv. ook een emotioneel lichaam).

Door de krachten te bundelen met mijn ziel, krijgt jouw ziel toegang tot alle energievelden die mijn ziel zich inmiddels eigen heeft gemaakt, en alle thema’s die mijn ziel heeft afgerond. Dit helpt jou om de volgende stap of stappen te zetten zoals het past bij jouw levenspad.

Als ik mij openstel om iemand via een ‘holding space’-sessie te ondersteunen, dan zet ik mijn persoonlijke zelf aan de kant. Zo heeft jouw ziel of Universele Zelf optimaal de ruimte om te bepalen wat jij op dit moment nodig hebt (welke energie, hoeveel en waarvoor). Je hoeft me niet te vertellen waarover het gaat, als je dat niet wilt.

Deze manier van ‘onthecht’ werken heb ik ontwikkeld via de Metamorfosetechniek en herken ik in het ‘holding space’-werk van Damien Wynne. Onthecht werken betekent niet dat ik niet in jou geïnteresseerd ben – integendeel. Het betekent dat ik jouw ontwikkeling niet wil sturen. Immers: wie ben ik, om te bepalen wat voor jou het beste is?

Als je voor een sessie kiest, geef jij je dus over aan de leiding van jouw Universele Zelf (ook wel ‘ziel’ of ‘hogere zelf’ genoemd). Jouw ziel bepaalt wat er nu geheeld kan worden, en wat er aan de beurt is om je bewust van te worden.

Dan geldt wat de Rolling Stones al bezongen: “You don’t always get what you want. You get what you need.” Iets preciezer geformuleerd: “Je krijgt niet altijd wat je denkt dat je wilt. Je krijgt wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten, zodat jouw ziel haar plannen voor dit leven kan verwezenlijken.”

Hoe gaat dat dan?

 • Jij mailt me en we maken een afspraak: paulien@piodoor.nl.
 • Je komt hier in Oldenzaal of we spreken online af. Reken op een ‘live’-afspraak van ruim een uur. Online kan het iets korter zijn, 45-60 minuten, omdat ik dan geen thee voor je ga zetten. Jouw ziel bepaalt wat er gebeurt in een ‘holding space’-sessie van 45-60 minuten.
 • Als je hier komt, heb je voorafgaand aan de sessie uiteraard even tijd om rustig aan te komen. Na afloop kun je ook even bijkomen voordat je weer vertrekt.
  Er zijn dan twee mogelijkheden. Jij kiest.
  Eén: Ik zet een tuinstoel voor je klaar waarin je ontspannen kunt zitten of liggen, met een deken over je heen.
  Twee: We gaan allebei aan de tafel zitten.
 • Jij formuleert een intentie: je geeft aan wat je graag wilt oplossen of in welke richting je zou willen groeien. Dit kun je in stilte doen – je hoeft het niet aan mij te vertellen. Realiseer je goed dat jouw ziel de leiding heeft.
 • De sessie begint.
  Het kan zijn dat je energie voelt stromen, beelden ziet, emoties voelt opkomen, koud wordt, warm wordt, dingen hoort – wat maar bij jou past. Soms krijg je pas later de inzichten die je nodig hebt, bijvoorbeeld als je mediteert, of afwast, of zonder al te veel gedachten een boswandeling maakt.
 • Aan het eind van het halfuur ronden we af, onder andere met het uitbalanceren van je lichaam (voor & achter, links & rechts en boven & beneden; deze fijne manier van afronden heb ik geleerd van de webinars van Damien Wynne).
 • Je kunt daarna rustig nog even in het hier en nu terugkomen. Als je wilt, is er tijd voor thee of koffie of water.

Wat zijn de kosten?

66 euro.