Energie-overdracht

Ondersteuning

Ben je op mijn website beland en heb je het gevoel dat je via mij transformerende energie wilt ontvangen? Dat kan. In een energie-sessie is mijn intentie dat jij alles ontvangt wat jouw ziel op dat moment nodig vindt – wat dit ook maar moge zijn.
(Energiestromen die een eigen naam hebben gekregen zijn bijvoorbeeld Reiki, Violet Vuur, dolfijnenenergie, (aarts)engelenenergie.)

Ik zet mijn persoonlijke zelf aan de kant, zodat ik onthecht en niet-sturend kan werken. Zo bemoeit mijn hoofd zich er niet mee. Het gaat namelijk niet om wat ik denk dat jij nodig hebt. Jouw ziel creƫert jouw leven, en weet precies wat in jouw leven afgerond kan worden en wat nu om jouw bewuste aandacht vraagt.

Als je hier komt voor een energie-sessie, dan lig je ontspannen in een tuinstoel met een deken over je heen. Ik houd simpelweg mijn handen op jouw enkels, of als je dat liever wilt op je schouders, en de energie gaat haar gang.

Als je wilt, kun je me vertellen wat jou bezighoudt of waar je de energie-sessie voor wilt.
Als je liever niks wilt vertellen, is het ook goed.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn 66 euro voor 45-60 minuten. Daaromheen is er uiteraard tijd om aan te komen en bij te komen; reken op een afspraak van ruim een uur.

Mail naar paulien@piodoor.nl om een afspraak in Oldenzaal te maken.

Het kan overigens ook online. Dan raak ik je uiteraard niet met mijn handen aan.

Afstemming (ook wel “inwijding” genoemd)

Als jij binnen de energie-sessie graag zelf een afstemming op bijvoorbeeld Reiki wilt ontvangen, dan kan dat ook. Geef het van tevoren aan. Ik besteed dan gericht aandacht aan je hoofd, handen en voeten, zodat jij je chakra’s kunt openzetten.

Daarna kun je bijvoorbeeld je handen op je buik leggen om zelf je lichaam energie te geven.
Daarnaast verandert er meestal wat in je leven, want als je accepteert dat dergelijke energie door je lichaam en leven gaat stromen, dan transformeert er van alles wat niet meer bij je past. Dit kan kleine of grote veranderingen opleveren.

Let even op, s.v.p.: voel even zorgvuldig na of je voor zo’n afstemming bij mij wilt zijn, want ik doe dit op een manier die bij mij past.
Als je bijvoorbeeld een uitgebreide Reiki-cursus bij een gecertificeerde Reiki-master zou willen doen, dan moet je niet bij mij zijn.

Mijn ‘methode’ is om de energie simpelweg voluit te laten stromen. Als jij de intentie hebt om een afstemming te ontvangen, en ik heb de intentie om jou daarin te ondersteunen en de benodigde hoeveelheid energie door mij heen te laten stromen, dan zorgen onze zielen (en zo je wilt, onze gidsen) voor het verloop van het afstemmingsproces.

Niet iedereen denkt er zo simpel over, of is bereid om op deze eenvoudige manier een afstemming te ontvangen. Als je liever een traditioneler ritueel wilt beleven met allerlei achtergrondinformatie erbij, dan is bijvoorbeeld een Reiki-cursus voor jou een waardevolle manier.

(Een Reiki-cursus is eigenlijk een bijeenkomst waarin je jezelf met behulp van een Reiki-master afstemt op Reiki: door middel van bepaalde rituelen en de energie die je via de ander ontvangt, open je jouw kruinchakra en de chakra’s in je handen en voeten, zodat de energie door je heen kan stromen. Daarnaast is er aandacht voor de achtergrond van Reiki, en leer je hoe je anderen een Reiki-‘behandeling’ kunt geven.
Iemand die zichzelf Reiki-master noemt, heeft zelf verschillende afstemmingen ontvangen en is door haar of zijn Reiki-master erkend als iemand die voldoende energie aankan om jou te ondersteunen bij jouw afstemming.)

Achtergrond van een energie-sessie

Als mens kun je je op allerlei energiestromen afstemmen. Veel mensen hebben weleens van Reiki gehoord; dat is zo’n energiestroom die een eigen naam heeft gekregen. Andere voorbeelden zijn het transformerende Violette Vuur oftewel Violet Flame, dolfijnenenergie, (aarts)engelenenergie, de energie van Moeder Maria of de energie van Groene Tara.

In mijn ogen is elke energiestroom die een eigen naam heeft gekregen een facet van het grotere geheel, dat ik met de Bron (Source) zou willen aanduiden.

Als je energie wilt ontvangen, kun je er gewoon om vragen. Dit is wat je doet als je bijvoorbeeld tot Maria bidt, of beschermengelen om hulp vraagt.

Vaak zit ons hoofd in de weg met zogenaamd nuchtere oordelen (vooroordelen), en hebben we (onbewuste) overtuigingen die ons beletten de energie binnen te laten. Dit wordt een ‘self-fulfilling prophecy’: als je ervan overtuigd bent dat iets niet bestaat, of dat jij het niet waard bent om zoiets te ontvangen, zul je het ook niet waarnemen.

En soms voel je duidelijk dat je bij iemand anders wilt zijn voor een energie-sessie of een afstemming. Eigenlijk bundel je dan samen de krachten, zodat jij daarna weer zelf verder kunt. Samenwerking vanuit een gezamenlijke intentie is heel erg krachtig.

Toen ik het idee kreeg om een Reiki-cursus te gaan doen, wist ik er niet veel van. Dat was fijn, achteraf bezien, want zo ben ik er heel open ingestapt.
Vervolgens bleek dat ik de energie heel erg duidelijk in mijn lichaam kon voelen stromen – mijn kruin in, mijn handen en voeten uit – waardoor mijn kritische verstand niks meer in te brengen had en ik niet kon doen alsof er niets was gebeurd.
Bovendien werd ik toen ik thuiskwam na de afstemming zeeeeeer zorgvuldig bekeken door Gonzo, de schildpadpoes die ik toen had – en ook aan haar reactie kon ik zien dat er werkelijk een verandering had plaatsgevonden. Onze katten en honden zijn veel wijzer dan wijzelf. : -)

Vervolgens stond mijn leven op de kop: relatie respectvol afgerond, verhuisd naar een nieuwe stad en dergelijke. Dit is trouwens niet voor iedereen zo, hoor. Een energie-sessie of -afstemming kan ook heel mild zijn. Het is maar net wat jij op dat moment nodig hebt.